eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ingyennet a Kossuth téren

Díjmentes internet-hozzáférést biztosít az Országgyűlés Hivatala a Kossuth téren, hogy segítse a korszerű, barátságos közösségi terek létrejöttét, az Országház látogatóinak és a környékbelieknek a könnyebb tájékozódást - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken.

Az új internet-hozzáférés segítségével elérhető az Országgyűlés Hivatala által fejlesztett mobilalkalmazás is, melynek révén az érdeklődők tájékozódhatnak az Országház idegenvezetéseiről, illetve hasznos információkhoz juthatnak a jegyvásárlásról.

Az alkalmazással egy virtuális sétán keresztül meg lehet ismerni a tér és az Országház egyes látványosságait, így a Kupolacsarnokban található Szent Koronát is.

A Google Play, App Store és Windows Store áruházból egyaránt letölthető alkalmazás angol nyelven is elérhető (http://parlament.hu/wifi).

A szolgáltatás naponta 30 percig vehető igénybe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×