eur:
394.46
usd:
370.24
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Egyre olcsóbb lehet az internet - hetilapszemle

A Viber távközlési szolgáltató frissen kinevezett kelet-közép-európai vezetőjével készített interjút a Figyelő. A Heti válaszban az On the spot műsorvezető párosa nyilatkozik új sorozatukról, amelyben a születésről forgattak 9 hónap alatt a Föld körül címmel.

Atanasz Rajkov, a Viber távközlési szolgáltató frissen kinevezett kelet-közép-európai vezetője azt jósolta: az ágazati konszolidációnak és a 4G-nek köszönhetően térségünkben is egyre olcsóbb lesz az internet. A 30 éves közgazdász végzettségű szakember beszélt arról, hogy növekvő számú branddel dolgoznak együtt, mert a cél, hogy lenyűgöző és könnyen elérhető tartalmakat adjanak, mindez növeli az applikációk iránti elkötelezettséget - idézi a Figyelő.

Az On the spot műsorvezető párosa elmondta: a hetedik évad személyesebbre sikerült, ugyanis a pár babát vár. Az interjúban Cseke Eszter és S. Takács András beszélnek arról, hogy milyen körülmények között születnek gyerekek szír menekülttáborban, mexikói születésházban a hegyekben, háború után egy gázai kórházban és a világ egyik legkisebb klinikáján a Fülöp-szigeteken a tájfun sújtotta régiójában - olvasható a Heti válaszban.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×