eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tizenhetedik évértékelő beszédét tartja Orbán Viktor

Ma délután tartja hagyományos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök, ezúttal a budapesti Várkert Bazárban. A kormányfő, a Fidesz elnöke 1999 óta minden év elején értékeli az elmúlt időszak eseményeit. Az idei lesz a tizenhetedik évértékelője. Tavaly Orbán Viktor arról beszélt, hogy Magyarország egy nagy, felívelő korszak küszöbén áll, és senki nem gondolta volna néhány éve, hogy Magyarország képes lesz a saját lábára állni, és az európai uniós átlagot meghaladó növekedést elérni.

Az eseményt több országos televízió és rádió is élőben közvetíti - derült ki a Miniszterelnöki Sajtóiroda szerdai meghívójából.

A kormányfő, a Fidesz elnöke 1999 óta minden év elején értékeli az elmúlt időszak eseményeit. Az idei lesz a tizenhetedik évértékelője.

Tavaly Orbán Viktor arról beszélt, hogy Magyarország egy nagy, felívelő korszak küszöbén áll, és senki nem gondolta volna néhány éve, hogy Magyarország képes lesz a saját lábára állni és az uniós átlagot meghaladó növekedést elérni.

A pénteken 15 órakor kezdődő beszédet az InfoRádió élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×