eur:
394.42
usd:
370.25
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Több kerületben is forgalomkorlátozásra kell számítani

Demonstráció miatt hétfőn Budapest több kerületében is ideiglenes forgalomkorlátozás lesz - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint hétfő reggel 7 órától éjfélig tilos lesz megállni az V. kerületi Balassi Bálint utca mindkét oldalán a Kossuth tér és a Markó utca között, az Akadémia utca mindkét oldalán a Garibaldi utca és a Kossuth tér között, továbbá a VI. és a VIII. kerületben a Nyugati téri parkolóban a pályaudvar melletti oldalon, a Márkus Emília utca Corvin Áruház felőli oldalán, és a Thököly út Keleti Pályaudvar melletti szélső parkolóban.

Emellett hétfő délután fél 6-tól este 11 óráig lezárják az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Andrássy út között. Délután 5 órától este fél 7-ig pedig szakaszosan és időszakosan lezárják még a több kerületet érintő a Thököly út (Dózsa György úttól), Baross tér, Rákóczi út, Erzsébet körút, Teréz körút, Nyugati tér útvonalat.

A rendőrség forgalomirányítással segíti a közlekedést - olvasható a police.hu-n.

Az interneten civilek szerveztek tüntetést Vlagyimir Putyin orosz államfő budapesti látogatásának előestéjére. A demonstráció résztvevői a program szerint a Keleti pályaudvartól a Nyugati pályaudvarig vonulnak át.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×