eur:
393.75
usd:
365.18
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Vajon mit akart a sofőr a felüljárón? - videó

Több száz méteren át gurult autójával - részben lábbal hajtva - hátrafelé egy autós délután a Flórián téri felüljárón. Azt nem tudni, hogy miért akadt el az autó, vagy hogy elakadt-e egyáltalán. A műveletet több okból is nehéz volt megérteni.

Egyrészt ha előre indult volna a járművel, némi erőfeszítés után könnyen a Szentendrei útra jutott volna, hiszen a felüljáró közepétől a másik irányba is lejt az út. A művelet másik érdekessége az volt, hogy a férfi kirakta az elakadásjelző háromszöget, amit viszont mindig arrébb kellett raknia, amint odaért. Végül így, lépésről lépésre a forgalmas felüljáró elejéig sikerült visszajutnia. Reméljük, ott megtalálta a megoldást a problémára.


Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×