eur:
394.3
usd:
370.37
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Érvényben maradt a Ferencváros büntetése

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékes bizottsága elutasította a Ferencváros fellebbezését, amelyet azért nyújtott be a magyar klub, mert 50 ezer eurós pénzbírságot és egy nemzetközi mérkőzésre szóló zártkapus büntetést kapott a Rijeka elleni Európa Liga-selejtezőn történt rendbontásokért.

A fradi.hu a hétfői közleményében emlékeztetett rá, hogy a vendégszektorban kihelyezett két rasszista, szélsőséges feliratot tartalmazó transzparens miatt büntették meg a Ferencvárost, mert az UEFA szabályai szerint mindig a vendégklub felel objektíven a vendégszurkolók magatartásáért.

Az FTC-t mintegy 60 millió forintos kár éri az elmaradó jegybevételek, az 50 ezer eurós bírság és az UEFA-eljárások költségei miatt - olvasható a honlapon.

A Ferencváros korábban sikerrel fellebbezett az UEFA-nál, amely eltörölte a csapatra az EL-selejtező első fordulójában, a máltai Sliema Wanderers ellen rendezett párharccal összefüggésben kiszabott 20 ezer eurós pénzbüntetést és csak a szektorbezárást tartotta fenn.

Az OTP Bank Liga tavalyi bronzérmese a második számú európai kupasorozat selejtezőjének első fordulójában kiejtette a Sliema Wandererst, majd a második körben kettős vereséggel búcsúzott a Rijekával szemben.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×