eur:
393.78
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Vádemelés a csepeli MSZP elnök-frakcióvezetője ellen - lapértesülés

Hűtlen kezelés bűntette miatt emelt vádat a 21. kerületi MSZP elnök-frakcióvezetője ellen az ügyészség a Csepel.hu szerint.

A portál úgy tudja: Szenteczky János a gyanú szerint a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként az önkormányzati rendeleteket kijátszva rászorulóknak szánt szociális lakásokat juttatott kivételezett embereknek. Az ingatlanokat közpénzből felújították, majd fél évvel később az értékük harmadáért eladták az újdonsült bérlőknek.

Az önkormányzat fideszes vezetésének 2010-ben tett feljelentései szerint a lakások felújítása közben túlszámlázás és fiktív munkavégzés is történhetett. Az ügyészség a vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés és pénzbüntetés kiszabását indítványozza Szenteczky Jánosra.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×