eur:
393.36
usd:
368.19
bux:
65982.54
2024. április 24. szerda György

Hétvégén néhol folytatódik a szeles, esős idő

A több-kevesebb napsütés mellett a hétvégén 22 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet, de néhol folytatódik a hűvös, esős idő, s megélénkülhet, akár meg is erősödhet a szél - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.

Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett keleten szórványosan, nyugaton néhol alakulhat ki zápor. A szél többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-10 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között alakul.

Szombaton is lehet néhol gyenge eső, zápor. Helyenként megélénkül a szél. A minimum-hőmérséklet általában 5-10 fok között várható, de a derült tájakon ennél hidegebb lehet. A nappali maximumok várhatóan 16-21 fok között alakulnak.

Vasárnap nagyrészt gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban általában 6-11 fok lesz, de néhol ennél erősebben lehűl a levegő. Nappal 17-22 fokig melegszik a levegő.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×