Tarlós István a választások után kemény feltételeket szab - hetilapszemle

Infostart
2014. szeptember 25. 15:35
Tarlós István főpolgármesterrel közöl interjút a Figyelő. A Heti Válaszban pedig Zsigmond Vilmos Oscar-díjas operatőrrel olvashatnak interjút.

Tarlós István főpolgármesterrel közöl interjút a Figyelő. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje azt mondta: ha nyer az önkormányzati választáson, akkor kemény feltételeket szab majd a kormánynak ahhoz, hogy biztosan folytassa a munkát. Beszélt arról is, hogy Lázár Jánossal az uniós pénzek miatti konfliktus nem színjáték., de nem is annyira súlyos, mint ahogy azt mások tudni vélik. Egyikünk részéről sem személyes az ügy - fogalmazott a politikus. Tarlós István kitért arra, hogy a BKK-t a következő ciklusban teljesen átszervezné, a római-parti gátat pedig újratervezteti, és ha megvannak az engedélyek, jövőre elindulhat az építkezés.


A Heti Válaszban Zsigmond Vilmos Oscar-díjas operatőrrel olvashatnak interjút. A neves szakember beszél arról, hogyan kezdték foglalkoztatni az Egyesült Államokban, haragudott-e Steven Spielberg rá, amiért az Oscar-díjátadón a kitüntetést a magyar tanároknak köszönte meg, és arról is, hogy melyik filmjében dolgozhatott a legszabadabban. Elmondta, sajnálja, hogy nincs már pénz Etyeken mesterkurzusokra, mert szerinte Amerikában rengeteget profitálnak a fiatal operatőrök ezekből a képzésekből. Hangsúlyozta: csak a tanítás és tapasztalat révén érhetnek csúcsra a magyar operatőrök.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást