eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Sűrűbben jár majd a 4-es és 6-os - változások a fővárosi közösségi közlekedésben

Több változás is lesz az év utolsó hónapjában a budapesti közösségi közlekedésben, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyebek mellett sűrűbben közlekedteti majd a nagykörúti villamosokat.

A BKK pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 4-es és 6-os villamosokat a megélénkülő forgalom miatt sűrítik december 2-től, így a reggeli és délutáni csúcsidőszakban 1-2 perces követési idővel közlekednek, emiatt megjelennek a Combinók előtt a Nagykörúton közlekedő Ganz ICS-k is a forgalomban.

Sűrűbben közlekedik hétfőtől a 9-es és 86-os busz is, a reggeli forgalmasabb időszakban mindkét járat 6 percenként, délután pedig 7-8 helyett 6-7 percenként közlekedik.

További változás, hogy a 33-as busz üzemidejét meghosszabbította a BKK Nagytétény, ipartelepről: 23.10 után 23.30-kor is indul egy járat, amely a Fehérvári út-Etele út-Tétényi út felé haladva jut el a Szent Imre kórház végállomásáig, ahonnan 0:03-kor lehet továbbutazni a belváros felé a 907-es busszal.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×