eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Több pénz a diósgyőri stadionra

A kormány 4,5 milliárd forintot fordít a diósgyőri stadion újjáépítésére, jóval többet a korábban tervezettnél - jelentette be Kriza Ákos Miskolc polgármestere (Fidesz-KDNP) csütörtökön a helyszínen tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Hozzátette: ez a fejlesztés is mutatja, nem véletlenül lett Miskolc kiemelt gazdasági fejlesztési övezet. Felhívta a figyelmet arra, hogy az elmúlt napokban jelentették be a japán Takata-cégcsoport beruházását, amely ezer munkahelyet teremt a borsodi megyeszékhelyen, emellett számos nagy volumenű fejlesztés indult meg a városban, amelyek nem látványberuházások, hanem valódi értéket teremtenek.

Kitért arra is, hogy Miskolc egyéb sportlétesítményeit is felújítják, megfogalmazása szerint harminc éve nem volt ilyen mértékű fejlesztés a településen.
Sebestyén László országgyűlési képviselő (Fidesz) úgy fogalmazott: sokat kellett dolgozni ennek a fejlesztésnek a lehetőségéért, a jövő héten bővebb tájékoztatást adnak az illetékes miniszteri biztossal közösen.

Példaként említette, hogy beszámolnak majd az ütemezésről és a részletes tervekről is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×