eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Fővárosi Közgyűlés - Módosul az útfelújítási program

Módosította a Fővárosi Közgyűlés a 2012-2014-es útfelújítási programot, több szakasz felújítását későbbre tolták, és új utakat is felvettek a programba.

A 20 igennel, 1 nem és 3 tartózkodás mellett elfogadott előterjesztés szerint 2015-re ütemezték át a Thököly út, a Kerepesi út, a Bocskai út és a Nagytarcsai út egy-egy szakaszának felújítását. Felvették a programba a III. kerületi Mátyás király út, a Hold utca, az Erzsébet királyné útja, a Flamingó utca és a Műegyetem rakpart bizonyos szakaszait és a Közraktár utcát.

Ezek mellett a 4-es metró beruházásához kapcsolódóan is több utat meg kell építeni a Keleti pályaudvarnál, valamint a XI. kerületi, őrmezői részen.

Az előterjesztők a módosítást azzal indokolták, hogy közműfelújításhoz vagy egyéb projektekhez kell igazítani az útfelújítást, illetve meghaladta a forrásokat a felújítás költségigénye. Emellett a 4-es metró beruházása is indokolta újabb útszakaszok felvételét amellett, hogy a rendelkezésre álló 2015-ös források lekötéséhez újabb szakaszok előkészítését kell elindítani.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×