eur:
394.62
usd:
371.74
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Bemutatja jelöltjeit az Együtt-PM

Országos jelöltbemutató gyűlést tart az Együtt-PM szövetség szombaton.

A budapesti eseményen a szövetség mind a 31 egyéni választókerületi jelöltjét megnevezik, a tanácskozáson részt vesznek az Együtt-PM egyéni választókerületi elnökei, regionális koordinátorai, a jelölek kampánystábjának tagjai és aktivisták is - közölte a pártszövetség pénteken az MTI érdeklődésére.

Kora délután helyzetértékelő beszédet mond Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője.

Az MSZP-vel nyár végén kötött választási megállapodás alapján az Együtt-PM a 106-ból 31 egyéni körzetben állíthat jelöltet. A vidéki jelöltek nagyobbik részét már bemutatták, pénteken pedig budapesti jelöltbemutatót tart a Bajnai-párt az MSZP-vel közösen.

Az országos listáról csak később döntenek, igaz, a pártszövetség egyik tagja, a Párbeszéd Magyarországért már meghatározta, hogy politikusait a Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Scheiring Gábor, Dorosz Dávid, Erőss Gábor sorrendben szerepelteti a minden bizonnyal Bajnai Gordon vezetésével összeálló listán, míg Jávor Benedek, a párt társelnöke az EP-listán szerepel majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×