eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Figyelmeztetés! Az ország nagy részén tartós, sűrű köd várható

Tartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést az ország nagy részére az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott veszélyjelzésük szerint Hajdú-Bihar, Békés és Csongrád megye kivételével az ország valamennyi megyéjére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki péntekre a köd miatt. Ezeken a területeken a látástávolság csak néhány száz méter lehet.

Mint írták, csütörtökön késő estétől az országban romlanak a látási viszonyok, több helyen valószínű ködképződés (legkevésbé a Tiszántúlon), és a köd pénteken napközben az Északi-középhegységben, valamint az Alföld egyes részein csak lassan oszlik fel.

A meteorológiai szolgálat korábban az MTI-hez eljuttatott előrejelzésében azt írta: pénteken az ország nagy részén a köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, a legtöbb napsütés nyugaton és délen valószínű. Csapadék nem várható.

A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között valószínű, a tartósan ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×