Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Módosított útvonalon járnak a buszok Újpesten

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Módosított útvonalon jár a 96-os és a 196-os autóbusz egy focimeccs biztosítása miatt vasárnap délután - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A főváros közlekedését irányító szervezet emlékeztetett arra, hogy november 3-án fél 5-től az újpesti Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg az Újpest FC-DVSC-Teva bajnoki labdarúgó-mérkőzést.

A rendőrség a meccs idejére - annak zavartalan lebonyolításáért - délután 3 és fél 8 között lezárja a Megyeri utat a Váci út és az Irányi Dániel utca között.

Ebben az időszakban Újpest, Fóti út irányában a Megyeri út - Fóti út - Fiumei út - Julianus barát utca - Váci út - Fóti út módosított útvonalon jár a 96-os busz, ezért nem érinti az Aschner Lipót tér, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megállókat.

A módosított útvonalon a járatra a 147-es busz Megyeri út, Fiumei út és Megyer, Julianus barát utca megállóiban lehet felszállni.

Ugyanebben az időszakban Újpalota, Szentmihályi út irányában módosított útvonalon jár a 196-os busz is. A járat a Fóti út - Megyeri út - Megyer, Szondi utca - Megyeri út - Fóti út - Váci út vonalon halad, ezért nem érinti az Aschner Lipót tér és a Szusza Ferenc Stadion megállókat.

A módosított útvonalon a járatra a 30-as busz Fóti út (Megyeri út), Megyeri temető, Megyer, Szondi utca, Megyeri temető, majd a 104-es, 204-es busz Fóti út, Béla utca és Tungsram megállóiban lehet felszállni.