eur:
394.61
usd:
371.03
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Miért kért menekültstátust Kanadában Mohácsi Viktória? - lapszemle

A Magyar Nemzet Mohácsi Viktória volt európai parlamenti képviselőt arról kérdezte, hogy miért kért menekültstátust Kanadában.

Mohácsi Viktória szerint államtitkot sértene, ha beszélne arról, hogy miért kért menekültstátust Kanadában. A volt európai parlamenti képviselő a Magyar Nemzet érdeklődésére azonban utalt arra, hogy döntésében szerepet játszhatott az, ahogyan a magyar hatóságok a romagyilkossághoz viszonyultak.

Az Indexen az olvasható, hogy a budapesti főpolgármesteri hivatal közleménye szerint "a lomtalanításkor kihelyezett tárgyak a kihelyezés pillanatában a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. tulajdonába kerülnek″, tehát aki elvisz valamit, lopást követ el. A lomizók akár két évet is kaphatnak.

A szükséges hivatali engedélyek híján meghiúsulni látszik a Sólyom légitársaság járatainak szeptemberre ígért indítása; az idő múlásával egyre kisebb a remény, hogy a cég még az idén megkezdi az utasok szállítását - írja a napi.hu.

Októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon. Egy éven belül várhatóan 200 Expert működik majd országszerte - tájékoztatta az üzletlánc a Pénzcentrum.hu-t. A háttérben az Euronics egyik fele, a Bravotech áll.

Megrendülhet a bizalom a japán kötvénypiacban, ha nem találnak megoldást az ország fenntarthatatlan finanszírozási helyzetére - véli Takatoshi Ito. A neves japán közgazdász-professzor véleménye szerint a kormányzatnak 2020-ig 20 százalékra kéne emelnie a forgalmi adót hogy elkerülje a katasztrófát. Részletek a Portfolio.hu-n.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×