Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Fidesz: a baloldal bűnözőkkel készül a választásra

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Fidesz szóvivője szerint a bukott baloldal bűnözőkkel készül a választásra, Bajnai Gordonéknak ugyanis a maffiózómúlt sem akadálya a szövetségkötésnek.

Selmeczi Gabriella ezt arra utalva mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy szerdán a PestiSrácok.hu arról írt: Bajnai Gordon egy orgazdaságért elítélt, kétes hírű vállalkozóval - aki jelenleg egy civil egyesület vezetője - kampányolt májusban Komáromban.

A Fidesz szóvivője a cikket úgy kommentálta, hogy ezzel egy újabb botrányra derült fény az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon háza tájáról, "egy elítélt bűnözővel szövetkezett a választási győzelemért" a volt miniszterelnök.

A maffiózókörökben "Kis Görbe" névre hallgató vállalkozót, akivel közösen kampányolt Bajnai Gordon Komáromban, korábban jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett orgazdaságért jogerősen elítélték - mondta Selmeczi Gabriella, hozzátéve, hogy a "Bajnai Gordon új szövetségese" által vezetett banda fő profilja a motorcsónaklopás volt, de megpróbálkoztak azzal is, hogy benzint csapoljanak le egy tankhajóról.

A kormánypárt szóvivője mindezt úgy értékelte: az erkölcsi bizonyítvány megléte messze nem szükséges Bajnai Gordonéknak ahhoz, hogy szövetséget kössenek valakivel, hiszen a maffiózómúlt sem akadály.

Ilyen a bukott baloldal: együtt bűnszövetségben, bárkivel, "Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai bűnözőkkel együtt, kémekkel, Kis Görbékkel, Portikokkal készül a választásokra" - fogalmazott Selmeczi Gabriella