eur:
392.88
usd:
366.07
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Az MSZP megújulását hangsúlyozta Mesterházy

Az MSZP megújulását hangsúlyozta Mesterházy Attila szocialista pártelnök kedden Budapesten azon a fórumon, amelyen baloldali szimpatizánsok kérdéseire válaszolt.

Az MSZP elnöke azt mondta, tanultak a szocialista kormányzás hibáiból, megújították politikájukat és a pártvezetést is. Szerinte ugyanakkor az embereknek a választás előtt azt érdemes mérlegelniük, jobban élnek-e, kevesebb adót fizetnek-e, olcsóbban veszik-e a benzint, kevesebbet költenek-e megélhetésre, mint 2010 előtt.

Hozzátette: a szocialista kormányzás alatt fejlődött, "épült az ország", senki nem akarta lebontani a demokráciát vagy megfélemlíteni a médiát.

Ugyancsak kérdésre válaszolva Mesterházy Attila azt mondta, ha kormányra jutnak, igazságot szolgáltatnak a "trafik- és a földmutyi" károsultjainak. Jelezte azonban, hogy nem politikai boszorkányüldözésre készül.

"Nem lesz Budai Gyulánk, se újabb Keller Lászlónk, de (...) az ügyészség és a rendőrség végezni fogja a dolgát, ha valaki közpénzt lopott, annak lesz következménye" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×