A Művészetek Völgye új programjai

Infostart
2013. július 26. 08:26
Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye, amely családias hangulatban, az újítások mellett hagyományos szórakoztató, komoly-, és könnyűzenei programokat kínálva várja a nagyközönséget. Márta István fesztiváligazgató az InfoRádiónak adott interjúban ismertette a programokat.

Kapolcson 1400 közreműködővel és több száz műsorral várja az odalátogatókat a Művészetek Völgye. A már megszokott udvarok mellett idén a dzsessz és az irodalom is nagy hangsúlyt kap. Újdonságnak számít majd Jancsi bácsi udvara, amelyben a helyi cigány önkormányzat szervez roma kultúrával kapcsolatos programokat.

Ebben az évben is 50-60 kézművest vár a Művészetek Völgye, azonban a zenei húzóprogramok sem maradnak ki. A Blue Spot Café hazai blues- rock világ ismert zenészeivel várja a vendégeket.

A már ismert udvarok is sűrű programmal készülnek: Palya Bea és Hobo udvara, valamint a Kaláka udvarba tévedhetnek be a kapolcsozók.

A hagyományos, hazai ízeket is végigkóstolhatják a völgybe látogatók. A kapolcsi kék udvar címen kilenc udvarban lesz kapható a különböző egytál vagy kéttál ételek, amelyek Kapolcs ízvilágát mutatják be.

Hanganyag: Gál Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást