eur:
393.98
usd:
369.55
bux:
65802.84
2024. április 23. kedd Béla

Buszjárat a kaszinóhoz szerencsejáték-turistáknak - hetilapszemle

A Figyelőben az állami kaszinókoncesszióról jelent meg írás, míg a Heti Válasznak Nagy Feró arról beszélt, hogy meglepő lesz az Alföldi Róbert rendezte István, a király jubileumi előadása.

A Figyelő arról ír, hogy hiába zárta be az állam a játéktermeket, mással kárpótolják magukat a szerencsejáték-függők. Funk Sándor a Nyíró Gyula Kórház addiktológus-pszichológusa a lapnak arról beszélt, hogy az internet bőséges választékot kínál. A Szerencsejáték Gyártói Szövetség elnökhelyettese is úgy látja, hogy a játékkedvelők jobbára tiltott honlapokon vagy külföldön költik pénzüket. Főleg a határ menti szlovák, szerb vagy akár az ukrajnai kaszinók, játéktermek forgalmát növelték. Miskolcról a kassai kaszinókhoz már buszjárat viszi a szerencsejáték-turistákat.

A Heti Válasz interjút közöl Nagy Feróval, aki harminc éve Laborcot alakította az István, a király ősbemutatóján, most pedig a regös szerepében tűnik majd fel Alföldi Róbert rendezésében. Nagy Feró elárulta: meglepő lesz a rockopera jubileumi előadása. Mint fogalmazott, a XX. századon nincs mit szeretni. A koncerteken sem üzengetnek már közéleti témákról. Az a jó, ha eljönnek, buliznak egyet.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×