eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Baleset miatt teljes útzár van az M7-es autópályán

Felborult egy gumiabroncsokat szállító teherautó az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Polgárdinál, emiatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Kiss Z. Edward elmondta, hogy a baleset a 80-as kilométernél történt. A műszaki mentés és a helyszínelés idején a forgalmat a polgárdi le- és felhajtónál terelik el.

Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a teherautó fejtetőre állt. A sofőr beszorult a roncsba, és daru segítségével sikerült kiszabadítani. Az állapotáról egyelőre nincs információ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×