Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kényszervallattás a sellyei rendőrőrsön? - lapszemle

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Öt ügy nyolc gyanúsítottja állítja: kényszervallatták őket a sellyei rendőrőrsön - írja a Népszabadság. Hazatérnek a helikopteresek is Afganisztánból - olvasható a Magyar Nemzetben.

Eddig nyolcan állítják, hogy kényszervallatták őket a sellyei rendőrőrs egyenruhásai - olvasható a Népszabadságban egy alapítványi jogász feljelentése alapján. Öt ilyen ügyben folyik nyomozás rendőrök ellen - írja a lap.

A Honvédelmi Minisztériumban döntöttek arról, hogy a magyar helikopterkiképző kontingens mikor és milyen feltételekkel tér haza Afganisztánból - tudta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint a végleges visszatelepülés május első felében esedékes.

Az Index a hallgatói szerződésekről ír. Az összeállításból egyebek mellett kiderül, hogyan lehet mentesülni a visszafizetés alól akkor is, ha valaki nem dolgozik eleget Magyarországon a diploma megszerzése után.

Csúnyán indították a hetet az amerikai tőzsdék, és nem is tudtak magukhoz térni - olvasható a Portfolio.hu-n. A hangulatot a csalódást keltő makroadatok rontották el, és közben a nyersanyagpiacokat is püfölték; az arany 30 éve nem látott zuhanást szenvedett el. A bostoni robbantás tovább növelte a bizonytalanságot.

A Pénzcentrum.hu szerint az ideális megtakarítási forma kiválasztása nem egyszerű folyamat. Több dolgot is érdemes mérlegelni, mielőtt döntést hozunk, leginkább azt, hogy mik a megtakarítás céljai, mik a saját lehetőségeink, és hogy milyen kockázatot vállalunk be.

A Napi Gazdaság is az arany és az ezüst árának történelmi mélypontjáról ír. Ezzel a témával foglalkozik reggel kilenc órától az InfoRádió Üzleti Reggeli című műsora is.

Hanganyag: Herczeg Zsolt