eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Brutális támadás érte Páva Zsolt pécsi polgármester lányát

A pécsi polgármester lányát péntek hajnalban érte a szexuális célú támadás. Sikerült védekeznie, de orr- és arccsontja eltört.

Páva Zsolt lánya egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé hajnalban, amikor szexuális zaklatás szándékával támadta meg egy férfi. A pécsi polgármester 20 éves gyermeke védekezett, így megakadályozta "a legrosszabbat, ami nővel történhet", azonban súlyosan megsérült.

Arc- és orrcsontja eltört, teste több pontján is zúzódást szenvedett, ruháit szétszaggatták.

A Dunántúli Napló információi szerint nem egy, hanem három férfi vett részt a támadásban. Úgy tudják, a támadók az alagúttól követték Páva Zsolt kisebbik lányát, egy útba eső szálloda biztonsági kameráján ez látható is. A súlyos bántalmazás néhány száz méterrel távolabb, a Szőlő utcában történt. Értesülésik szerint a rendőrség el is fogta a tettest vagy tetteseket.

A brutális esettel kapcsolatban Páva Zsolt az alábbi sajtóközleményt adta ki:

Brutális támadás érte a lányomat

Mára virradó hajnalban brutális támadás érte a 20 éves kislányomat Pécsett. Barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog, a belvároson keresztül. Az úton egy férfi követte, próbált vele szóba elegyedni, de ez nem sikerült. Majd ezt követően szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabat, ami egy nővel történhet. Védekezés közben azonban nagyon súlyosan megsérült. A támadó eltörte az arccsontját, az orrát, szétszaggatta a ruháit, testén számos zúzódás található. Jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

Bízom abban, hogy a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető.

A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy a családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is.

Egyúttal arra kérek minden újságírót, tanusítson önmérsékletet, hagyja, hogy gyermekünk a média jelenléte nélkül gyógyulhasson. Mint édesapa, arra kérem Önöket, ne a "szenzációt" keressék ebben az ügyben, hanem az emberséget, amelyre most gyermekemnek a legnagyobb szüksége van.

Köszönöm a megértésüket!

Páva Zsolt
Pécs polgármestere
Pécs, 2013-04-05

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×