eur:
395.05
usd:
370.93
bux:
65061.82
2024. április 19. péntek Emma

Kövér: Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza

Tiszta lelkiismerettel állunk a választók elé, megcselekedtük, amit megkövetelt a haza - fogalmazott Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kisalföld című megyei napilapban hétfőn megjelent interjúban.

A házelnök azt mondta: "minden nehézség ellenére, ami mögöttünk van, az emberek józan többsége belátta, hogy ezen az úton végig kell mennünk, és azt gondolom, hogy ezt honorálni is fogják a választók".

"Remélem, hogy az idei esztendő arról fog szólni, hogy előreláthatóbbak és világosabbak lesznek azok a szándékok, amik miatt az ország átalakításába belefogtunk. Sőt, bízom benne, hogy nemcsak a szándékok, hanem az eredmények is megmutatkoznak" - jegyezte meg Kövér László.

Szerinte a be nem tartott ígéreteket soroló kampányt "a kétségbeesés szülte", mivel az ellenzék az előző ciklusokban ilyenkor már jelentős előnyt mondhatott magáénak a közvélemény-kutatásokban, ami most nem mondható el. Közölte, az MSZP megpróbál egy előre hozott választási kampányt kezdeni.

Kövér László úgy értékelte, "büszkék lehetünk arra, hogy két, két és fél év alatt véghez vittük azt az iszonyatosan nagy munkát", ami szavai szerint nem szabadon választott feladat volt, mivel "az elődök, az MSZP-SZDSZ koalíció csődben hagyta itt az országot". Ha nem látnak hozzá a munkához és nem ilyen tempóban végzik el, akkor "lehet, hogy Görögország sorsára jutottunk volna" - mondta az Országgyűlés elnöke a Kisalföldnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×