eur:
394.44
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Már csak két település van elzárva Veszprém megyében

Már csak két település van elzárva a hó miatt Veszprém megyében: Monoszló és Kékkút - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombat délben az MTI-vel.

Bakos György azt írta: Köveskál kiszabadult a hó fogságából, Balatonhelye egy sávon megközelíthető. Szentébkálla és Mindszentkálla jelenleg egy nyomsávon személygépkocsik számára is elérhető, de a hóeltakarítási munkálatok idejére időszakosan lezárják az ezekhez vezető útszakaszokat.

A szóvivő közlése szerint a havazás és a szél intenzitása jelentősen csökkent a megyében, az utak folyamatosan járhatóvá válnak. A hó által elzárt települések megközelítésén, illetve a lezárt útszakaszok feloldásán folyamatosan dolgoznak.

Az igazgatóság felhívta az ingatlantulajdonosok figyelmét arra: kötelességük letakarítani a jégcsapokat a járdák fölé kinyúló ereszekről, és megakadályozni azt, hogy a hólé vagy a hó a tetőről a járókelők fejére zúdulhasson.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×