eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az M3-as baleset szemtanúját keresik

Egy magyar kamionos láthatta a múlt héten az M3-ason egy szlovák nő által okozott, négy halálos áldozatot követelő balesetet, a rendőrség keresi a kamionsofőrt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A rendőrség hivatalos honlapján olvasható tájékoztatás szerint egy Hatvan felől Budapest felé haladó kamionos szemtanúja lehetett a karambolnak, így nélkülözhetetlen adatokat szolgáltathat a nyomozóknak, akik várják a kamionos jelentkezését.

Az ismeretlen férfi 40 év körüli, 175 centiméter magas, fehér bőrű, arca hosszúkás, haja barna, rövid, fejtetőn két oldalt kopaszodó, erős testalkatú. Fején napszemüveg volt. Barna, rövid ujjú póló és hosszú farmer nadrág volt rajta - írják a police.hu-n.

A 35 éves szlovák nő múlt héten kedden hajnalban BMW terepjárójával a főváros felé tartva belerohant egy Fiatba, mely a szalagkorlátnak csapódva kigyulladt. Négy utasa közül három bennégett a kocsiban, míg egy 54 éves, súlyosan sérült nő ki tudott menekülni, de két nap múlva a kórházban ő is elhunyt.

A balesetet okozó nőt 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték, ellene kettőnél több ember halálát okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×