eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Több mint 1200 egészségügyi intézményben zárult le uniós fejlesztés

Összesen 1269 intézmény és egyéb szervezet egészségügyi célú fejlesztési programja valósult meg az Új Széchenyi Terv keretében uniós támogatással - jelentette be Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár Szegeden.

A betegellátás színvonalát és az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit javító fejlesztésekhez nyújtott támogatások összege megközelíti a 60 milliárd forintot - mondta a politikus a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Óriási számok című kampányának szegedi állomásán.

A fejlesztések érintették az alap-, a járó- és fekvőbeteg-ellátást, az Országos Mentőszolgálatot, az egészségügy területén működő vállalkozásokat, emellett számos szervezetnél valósultak meg egészségfejlesztési és -megőrzési programok is - közölte az államtitkár.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×