Ezek a legmodernebb puskázási módszerek - hetilapszemle

Infostart
2012. augusztus 23. 16:48
A Heti Válasznak Kósa Lajos adott interjút, míg Figyelő a legújabb puskázási módszerekről írt.

A Heti Válasz Kósa Lajossal, a Fidesz ügyvezető alelnökével készített interjút. A politikus technikai kérdésnek tekinti és 2014-ben a kampány megindulásával lezárná az előzetes választási feliratkozást.

Beszélt arról, hogy nem szeretné a nyugdíjak csökkentése árán sem növelni a GDP-t, emellett hangsúlyozta: a gazdaságban most a teljesítmény és a foglalkoztatás növelése a legfontosabb cél.

Puskázás felsőfokon - ez a címe a Figyelő cikkének. A lap arról ír, hogy egyre komolyabb hardveres támogatás és szolgáltatási háttér segíti a vizsgákon való csalást. A bevett elektronikus puskázási módszerek között van az internetképes okostelefonok böngészése vizsga közben, vagy a fülhallgató használata, amely összeköttetésben van a mobiltelefonnal, így a felmondott tételek hangfile-ként meghallgathatók.

A matematikavizsga feladatok megoldására külső csapat szaktudását is sokan igénybe veszik. Ennek lényege, hogy a vizsgafeladatokat ki kell juttatni a teremből, e-mailen elküldeni a matekszakos segítőknek, akik pénzért 15 perc múlva visszahívják a vizsgázót és annak fülhallgatójába duruzsolják a megoldást.

Hanganyag: Gál Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást