eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A BKK hajói nem állnak meg az Óbudai-sziget kikötőnél

A Duna alacsony vízállása miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hajójáratai bizonytalan ideig nem kötnek ki az Óbudai-sziget kikötőnél - közölte a BKK az MTI-vel vasárnap.

A közlemény szerint a Duna folyamatos apadása és alacsony vízállása miatt a hét végén és ünnepnapokon közlekedő D13-as hajójáratok bizonytalan ideig nem kötnek ki az Óbudai-sziget kikötőnél.

A fővárost átszelő folyó alacsony vízszintje miatt a hét eleje óta már szüneteltetni kell a D11-es hajójáratok közlekedését. Korábbi közlés szerint helyettük a sűrűbben közlekedő D12-es hajókkal lehet utazni. Emellett a D12-es és a D13-as hajók a Meder utca és a Népfürdő utca (Árpád híd) megállóhelyen sem tudnak kikötni.

Augusztus 20-án, hétfőn a D13-as hajójáratok délelőtt 10 órától déli 12 óráig a víziparádé, este 20 órától pedig az ünnepi tűzijáték miatt nem közlekednek.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×