eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma

Sok napsütés lesz a hosszú hétvégén

A következő napokban napsütéses idő várható, vasárnap már 33 Celsius-fok is lehet, csapadékra sem kell számítani.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzésében azt írta: péntek reggel még több helyen erősen felhős lesz az ég, napközben azonban fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, ezért továbbra is sok napsütésre számíthatunk. Az északi szél időnként megélénkülhet, de csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon 14, 19, másutt 8, 13 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 31 fok között valószínű.

Szombaton az északi, északkeleti szél csak néhol élénkül meg. Északkeleten időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, másutt nagyrészt derült lesz az ég, esőre ekkor sem kell számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12 és 18 fok között alakul. A nappali órákban 27-32 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Vasárnap is többnyire derült, napos idő várható, csapadék nélkül. A szél erőssége is csak mérsékelt lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12 és 18 fok között valószínű, a délután órákban 28-33 fokig melegedhet az idő - olvasható a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×