eur:
394.72
usd:
370.66
bux:
65398.23
2024. április 19. péntek Emma

Karbantartás miatt pótlóbuszok közlekednek a Nagykörúton két éjszaka

Pálya-karbantartási munkák miatt a jövő héten, valamint augusztus utolsó hetében hétfőről keddre virradóra a 4-es, valamint az egész éjjel közlekedő 6-os villamosok helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A munkák miatt a pótlásra éjfél és reggel 4 óra között van szükség, az utolsó, teljes vonalon közlekedő villamosok a Móricz Zsigmond körtérről 23:02 órakor, a Széll Kálmán térről 23:41 órakor indulnak. A Móricz Zsigmond körtérről 23:12 és 0:12 óra között induló villamosok csak a Blaha Lujza térig közlekednek.

A felújítás ideje alatt a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között a Combinók helyett a 6V jelzésű villamospótló autóbuszokkal lehet utazni. A vonalon a BKK alacsonypadlós buszokat is közlekedtet, a járatok a Margitsziget megállóhelyen egyik irányban sem állnak meg, így a sziget csak gyalogosan közelíthető meg.

A BKK közleményében a vágányzárat azzal indokolta, hogy 2011. május elseje óta egész éjjel jár a 6-os villamos, ezért a karbantartást egy-egy hétfőről keddre virradó éjszakán elrendelt vágányzár során el kell végezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×