eur:
393.11
usd:
367.17
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György

A BKV is készül a Szigetre

A Sziget Fesztivál ideje alatt sűrűbben jár a szentendrei hév és rendkívüli hajójáratot is indít a BKV.

A H5-ös, szentendrei HÉV a sziget ideje alatt sűrűbb menetrenddel és 6 kocsis szerelvénnyel közlekedik, sőt mától jövő hét hétfőig a Batthyány tér és Kaszásdűlő között éjszaka is jár negyedóránként.

Szintén sűrűbben közlekednek az 1-es és az 1A jelzésű villamosok, a 6-os villamosok pedig változatlanul, egész éjjel járnak a Nagykörúton, 15 percenként.

Tegnap óta már rendkívüli hajójáratok is közlekednek a Petőfi tér és az Óbudai-sziget, valamint a Jászai Mari tér és az fesztivál kikötője között. A hajókon CityPASS karszalaggal, vagy helyszínen váltott, 900 forintos Sziget hajójeggyel lehet utazni.

Mindemellett szombat óta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálja és az óbudai Auchan áruház parkolója között fél óránként járnak a Sziget-Repülőtér transzfer autóbuszok. A különjárattal csak Óbuda irányában lehet utazni, és kizárólag a Sziget-Budapest CityPASS karszalaggal.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×