Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit - lapszemle

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Pénteken Szegedi Csanád találkozott Köves Slomóval - olvasható a Népszabadságban. A Magyar Nemzet azt írja, a hatóságok eddig nem tudták zár alá venni V. László vagyontárgyait.

Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit; pénteken találkoztak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség központjában - írja a Népszabadság. A Jobbikból kilépett európai parlamenti képviselő a lap szerint azt mondta: "ha az elmúlt években tettem bármi olyan kijelentést, ami megsértette volna a zsidó közösséget, azért elnézést kérek".

Lapértesülések szerint a hatóságok eddig nem tudták zár alá venni a rendőrségi korrupciós botrányban bűnszervezet vezetésével gyanúsított V. László vagyontárgyait, mert azok a családtagjai nevén vannak. A Magyar Nemzet viszont úgy tudja, az évek óta hatályos jogszabályok erre lehetőséget adnak és a nyomozók már az értékek lefoglalásának jogi hátterét készítik elő.

Az egészségügyi világszervezet szerint sikerült megállítani az ugandai Ebola-járvány terjedését, az összes fertőzöttet - és mindenkit, aki érintkezett velük - karanténba zárták - tudósít az Index.

A Portfolio.hu arról ír, hogy huszonöt ajánlott részvényből álló listát állított össze a UBS vagyonkezelési részlegének vezető stratégája a legvagyonosabb amerikai ügyfeleinek. A portál szerint úgy tűnik, a csapat szereti a ciklikus papírokat, amelyek igen érzékenyen reagálnak a gazdasági teljesítmény változására.

Görögország, Horvátország és Törökország a legkedveltebb magyar úticél. A három ország valutája viszont nem azonos. Nagy kérdés, hogy most vajon lírát, kunát vagy eurót érdemes váltani és főleg mennyit? - teszi fel - majd válaszolja meg - a kérdést a Pénzcentrum.hu.

Hanganyag: Herczeg Zsolt