eur:
393.31
usd:
367.77
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit - lapszemle

Pénteken Szegedi Csanád találkozott Köves Slomóval - olvasható a Népszabadságban. A Magyar Nemzet azt írja, a hatóságok eddig nem tudták zár alá venni V. László vagyontárgyait.

Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit; pénteken találkoztak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség központjában - írja a Népszabadság. A Jobbikból kilépett európai parlamenti képviselő a lap szerint azt mondta: "ha az elmúlt években tettem bármi olyan kijelentést, ami megsértette volna a zsidó közösséget, azért elnézést kérek".

Lapértesülések szerint a hatóságok eddig nem tudták zár alá venni a rendőrségi korrupciós botrányban bűnszervezet vezetésével gyanúsított V. László vagyontárgyait, mert azok a családtagjai nevén vannak. A Magyar Nemzet viszont úgy tudja, az évek óta hatályos jogszabályok erre lehetőséget adnak és a nyomozók már az értékek lefoglalásának jogi hátterét készítik elő.

Az egészségügyi világszervezet szerint sikerült megállítani az ugandai Ebola-járvány terjedését, az összes fertőzöttet - és mindenkit, aki érintkezett velük - karanténba zárták - tudósít az Index.

A Portfolio.hu arról ír, hogy huszonöt ajánlott részvényből álló listát állított össze a UBS vagyonkezelési részlegének vezető stratégája a legvagyonosabb amerikai ügyfeleinek. A portál szerint úgy tűnik, a csapat szereti a ciklikus papírokat, amelyek igen érzékenyen reagálnak a gazdasági teljesítmény változására.

Görögország, Horvátország és Törökország a legkedveltebb magyar úticél. A három ország valutája viszont nem azonos. Nagy kérdés, hogy most vajon lírát, kunát vagy eurót érdemes váltani és főleg mennyit? - teszi fel - majd válaszolja meg - a kérdést a Pénzcentrum.hu.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×