Egy éven belül kész lesz a Baross tér - lapszemle

Infostart
2012. augusztus 1. 08:00
Egy éven belül elkészülhet a Baross tér felszíni rendezése - tudta meg a Magyar Nemzet. A Népszabadság azt írja: belső vizsgálat indult a Nemzeti Nyomozó Irodánál.

Egy éven belül elkészülhet a 2008 tavasza óta lezárt Baross tér felszíni rendezése - közölte Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója a Magyar Nemzettel. A négymilliárd forintos közbeszerzési eljárás eredményét tegnap este hirdették ki.

A Népszabadság azt írja: belső vizsgálat indult a Nemzeti Nyomozó Irodánál annak kiderítésére, hogy ki vagy kik juttatták el egy internetes portálhoz Radnai László Portik Tamás ellen tett rendőrségi vallomását.

Az Indexen az olvasható, hogy sikeres volt a rákellenes vakcina tesztje. Az IMA901 nevű szer hatékonyabb, mint a kemoterápia, és alig vannak mellékhatásai.

Új mechanizmust fogadott el az Európai Bizottság az áfa-csalás elleni hatékonyabb küzdelem érdekében - írja a Portfolio.hu. A tagállamok egyebek mellett a fordított adózás kiterjesztésével reagálhatnak az egyre kifinomultabb csalásokra.

A Pénzcentrum.hu szerint egy négyfős családnak érdemes még a nyaralás előtt kalkulációt készítenie, hogy az utazás ne okozzon pénzügyi nehézségeket. A portál cikke ehhez nyújt segítséget.

A Napi Gazdaságban az olvasható, hogy a Magyarországon működő cégek mindössze 3,3 százaléka van külföldi kézben, mégis ezek foglalkoztatják a versenyszférában teljes munkaidőben dolgozók negyedét, és ezek mondhatják magukénak az összes árbevétel, illetve beruházás felét.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Lapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Lapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Gazdasági lapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást