eur:
392.62
usd:
366.04
bux:
66838.85
2024. április 25. csütörtök Márk

Vaddisznóbetegség öli a vadászkutyákat - lapszemle

A Magyar Nemzet a Szerencsi Mezőgazdasági Rt. privatizációjával kapcsolatos nyomozásról számol be. Az Index azt írja, hogy vaddisznóbetegség öli a vadászkutyákat Vas és Zala megyében.

A Magyar Nemzet arról számol be, hogy hűtlen kezelés gyanújával indított büntetőeljárást a Szerencsi Mezőgazdasági Rt. privatizációja kapcsán a Nemzeti Nyomozóiroda. Az elszámoltatási kormánybiztos vizsgálata alapján 500-800 millió forintos vagyoni hátrány érte az országot a cég 2004-es eladásakor.

Az Index azt írja, hogy vaddisznóbetegség öli a vadászkutyákat Vas és Zala megyében. Az állatok elpusztulásának körülményeiben közös, hogy mind vaddisznóhajtáson vettek részt korábban, ezért a szakemberek álveszettség-járványtól tartanak.

A Nemzeti Sportnak Kevin McCabe elmondta, hogy a jövő héten visszakerül magyar kezekbe a Fradi. A területet stadionostul a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő veszi meg, az FTC pedig megvásárolja a labdarúgó Zrt. többségi részvényeit.

A Napi Gazdaság körkérdésére adott válaszok alapján karácsonykor a hotelek a tavalyi szinteket hozhatják, de szilveszterkor a fővárosi 4-5 csillagos szállodákban telt ház várható. A szállodások szerint a jelenlegi helyzetben még az év végén sem lehet növelni az árakat.

A Portfolio.hu azt írja, lezárult a decemberi aukciós dömping. A legtöbbet Szinyei Merse Pál Szerelmespár című képéért fizettek, összesen 56 millió forintot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×