Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Vaddisznóbetegség öli a vadászkutyákat - lapszemle

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Magyar Nemzet a Szerencsi Mezőgazdasági Rt. privatizációjával kapcsolatos nyomozásról számol be. Az Index azt írja, hogy vaddisznóbetegség öli a vadászkutyákat Vas és Zala megyében.

A Magyar Nemzet arról számol be, hogy hűtlen kezelés gyanújával indított büntetőeljárást a Szerencsi Mezőgazdasági Rt. privatizációja kapcsán a Nemzeti Nyomozóiroda. Az elszámoltatási kormánybiztos vizsgálata alapján 500-800 millió forintos vagyoni hátrány érte az országot a cég 2004-es eladásakor.

Az Index azt írja, hogy vaddisznóbetegség öli a vadászkutyákat Vas és Zala megyében. Az állatok elpusztulásának körülményeiben közös, hogy mind vaddisznóhajtáson vettek részt korábban, ezért a szakemberek álveszettség-járványtól tartanak.

A Nemzeti Sportnak Kevin McCabe elmondta, hogy a jövő héten visszakerül magyar kezekbe a Fradi. A területet stadionostul a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő veszi meg, az FTC pedig megvásárolja a labdarúgó Zrt. többségi részvényeit.

A Napi Gazdaság körkérdésére adott válaszok alapján karácsonykor a hotelek a tavalyi szinteket hozhatják, de szilveszterkor a fővárosi 4-5 csillagos szállodákban telt ház várható. A szállodások szerint a jelenlegi helyzetben még az év végén sem lehet növelni az árakat.

A Portfolio.hu azt írja, lezárult a decemberi aukciós dömping. A legtöbbet Szinyei Merse Pál Szerelmespár című képéért fizettek, összesen 56 millió forintot.