Így juthat ki könnyen a Hungaroringre

Infostart
2011. július 26. 08:15
Ingyenesen szállítják az érvényes jeggyel rendelkező szurkolókat a Formula-1-es Magyar Nagydíjra. A buszok az Árpád hídtól indulnak majd - közölte az InfoRádióval a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese, Gazsi Júlia.

A Hungaroring Sport Zrt. vezetői azt szeretnék, hogy a mogyoródi pályára kilátogató nézők a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokban részesüljenek, ezért azok, akik idén is a tömegközlekedési eszközökkel szeretnék megközelíteni a pályát, a lehető legnagyobb kényelemben tehetik meg az utat oda és vissza.

Az idei futamra belépővel rendelkezők július 29. és 31. között vehetik igénybe az ingyenes járatokat. A légkondicionált MAN, valamint alacsonypadlós Volvo típusú buszok az előző évekhez hasonló rendszerességgel és útvonalon közlekednek az Árpád híd (Volánbusz pályaudvar) - Mogyoród központ (Templom tér) közötti útvonalon. A járműveken elektronikus utas tájékoztatórendszer segíti a mogyoródi pályára igyekvők könnyebb eligazodását.

Az Árpád hídtól induló járat valamennyi járművére a jeggyel rendelkezők Újpest Városkapunál, a Megyeri úti Tungsramnál, a Fóti útnál és a Bagaria utcánál is felszállhatnak.

Lesz még két másik buszjárat is a versenyhétvégén. Az egyik - szintén ingyenesen - a HÉV-vel érkezőket szállítja a mogyoródi Templom térig, a HÉV-járatok menetrendjéhez igazodva. Jó hír a HÉV járatain utazóknak, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, idén sem kell a napijegyeik, illetve a Budapest kártyájuk mellé kiegészítő jegyet váltaniuk a Magyar Nagydíj ideje alatt, hanem a BKV-jegyekkel utazhatnak Ilonatelep és Mogyoród között. A harmadik buszjárat a VIP-vendégeket szállítja a promóteri parkolótól a pálya főbejáratáig és vissza.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Gyulai Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke az elõkészületekrõl
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást