"Gyorsan érzékelhető" változás lesz a hvg.hu-nál

Infostart
2011. június 22. 10:39
A hvg.hu a jövőben a három vezető hírportál között szeretne lenni, ezért belpolitikai és gazdasági tartalmakkal erősítik meg - mondta az InfoRádiónak Gavra Gábor, a portál új főszerkesztője.

A hvg.hu-t belpolitikai és gazdasági tartalmakkal erősítjük meg a következő időszakban - mondta az InfoRádiónak a portál új főszerkesztője, aki hangsúlyozta: a cél az, hogy a hvg.hu stabilan a magyar online lappiac három legfontosabb szereplője között legyen.

Gavra Gábor kiemelte: gyorsan érzékelhető változás lesz az oldalon, hiszen a következő hónapokban komoly tartalmi erősítést terveznek az Itthon és a Gazdaság rovatnál.

Arra törekszünk, hogy a hetilapban és a hvg.hu-nál is meglévő kapacitások összeadódjanak, az együttműködés pedig minél zökkenőmentesebb és gördülékenyebb legyen - tette hozzá a Hírszerző.hu-tól érkezett új főszerkesztő, aki elmondta azt is, hogy hat éve dolgozik az online médiában, és a nyomtatott lappiac hanyatlása ellenére hisz benne. Nem csinálnám, ha nem lennék optimista - fogalmazott.

Hanganyag: Szabó Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást