Bioételekkel készül budapesti koncertjére a sztárénekes

Infostart
2011. június 17. 21:44
Július 3-án a Budapest Sportarénában ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas énekes. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Budapest lesz.

A koncert napján bio- és organikus ételekből készült menük várják majd a világsztárt és csapatát, mivel a művész híve az egészséges táplálkozásnak.

Az öltözőjébe kanapét, fotelt, egész alakot megmutató tükröt és öltözőfogast kért. Ezen kívül két üveg jégbe hűtött Vueve Clicqout Orange Label pezsgőt, vörös bort, vizet, Caprese salátát, kávét, teat, cukorkát, valamint egy HD TV-t.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Seal zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a Soul megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal "audiovizuális robbanásnak" nevez.

A nemzetközileg elismert énekes és dalszerző legújabb albuma Seal 6: Commitment címmel 2010. szeptember 17-én jelent meg világszerte.