Nézze meg, hol várhatók dugók Budapesten a felújítások miatt!

Infostart
2011. március 31. 08:00
Idén várhatóan huszonegy kilométernyi útszakaszt újítanak fel a fővárosban, a munkálatok augusztustól november végéig tarthatnak. A teljes költség 3 milliárd 339 millió forint lehet.

A kivitelezők, illetve a lebonyolítók kiválasztására vonatkozó közbeszerzési eljárás közgyűlési előterjesztését várhatóan az április 6-i ülésen tárgyalják majd a képviselők. Az eredményhirdetést követően állítják össze és fogadják el a pontos kivitelezési ütemtervet. Összesen mintegy huszonegy kilométernyi útszakaszt újítanak fel idén, ezek költsége várhatóan 3 milliárd 339 millió forint lesz.

Eredményes közbeszerzési eljárás esetén a várható munkakezdés legkorábban augusztus közepén lehet. A 29 útszakasz felújításának tervezett befejezési határideje 2011. november 30.

A felújított útszakaszok között lesz várhatóan a Budai Vár várbusz útvonala, a IV. kerületi Fóti út, a XII. kerületi Pozsonyi út, a XV. kerültben a Szentmihályi út. Szintén dolgoznak majd a XX. kerületben a Szilágyság utca - Mátyás király tér kereszteződésben, valamint Zuglóban a Miskolci utcában, a 12. kerületben a Jagelló út és a Fodor utcában. Felújítják majd a belvárosban a Báthory utcát, továbbá a XXII. kerületben a Bíbic utca egy részét is.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást