Rogán: Rövid időn belül érezhető lesz a változás

Infostart
2010. október 4. 11:14
Vagy megerősítik, vagy végrehajtják a változást a szavazók a választással - mondta az InfoRádiónak az V. kerület fideszes polgármestere.

Nyugodt, indulatokkal kevésbé terhelt választás volt ez a mostani, mint az előbbiek, emiatt lehetett alacsony a részvétel - mondta az InfoRádiónak az V. kerület fideszes polgármestere. Az viszont, hogy többen mentek el szavazni, mint 1994-ben vagy négy évvel azután, azt mutatja, hogy sokaknak igenis fontos volt ez a voksolás - tette hozzá Rogán Antal.

A politikus hangsúlyozta: ezen a választáson az emberek vagy megerősítik, vagy végrehajtják a változást, ami 2010 tavaszán kezdődött.

Azzal kapcsolatban, hogy Észak-Magyarországon a korábbinál magasabb volt a részvételi arány, Rogán Antal elmondta: örül, hogy a többi között ebben a régióban is nőtt a politikai aktivitás.

Ennek legnagyobb vesztesei ugyanakkor azok lehetnek, akik eddig irányítottak: az ő munkájuk is következménye is az, hogy meglehetősen sokan akarják továbbvinni a tavasszal kezdődő változást - fűzte hozzá a fideszes politikus.

Arra a kérdésre, hogy mi változik hétfőtől, Rogán Antal úgy válaszolt: a nagyvárosokban és akár Budapesten is rövid időn belül érezhető változások történhetnek.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást