Horváth Csabát javasolják az MSZP fővárosi frakcióvezetőjének

InfoRádió / MTI
2010. október 3. 23:38
Horváth Csabát javasolja az MSZP a párt fővárosi frakcióvezetőjének - erősítette meg a várakozásokat Molnár Zsolt elnökségi tag vasárnap késő este a Hír Televízió műsorában.

Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje a párt vasárnapi választási szereplését úgy értékelte: "ez egy jó eredmény, de lehetett volna jobb is", a "bizalomnövekmény jól kitapintható".

Kitért arra: azokban a kérdésekben, amelyek megítélésük szerint a budapestiek javát szolgálják, elképzelhető, hogy konstruktív ellenzékként együttműködnek más pártokkal, más ügyekben "kérlelhetetlen kritikusai" lesznek a városvezetésnek. Kiemelte ugyanakkor, hogy a Jobbikkal soha, semmilyen módon sem fognak együttműködni.

A konkrétumokról szólva Horváth Csaba hangsúlyozta: minden erejükkel azon lesznek, hogy megakadályozzák a brutális távhőemelést és pénzügyi segítséget adjanak azoknak a családoknak, amelyek önhibájuon kívül nem tudják fizetni devizahitelüket. Utóbbi ügyben a politikus tervei szerint már hétfőn benyújtja javaslatát.