Partnerséget kínál a kormány a helyben működő kis- és közepes vállalkozásoknak

InfoRádió / MTI
2010. szeptember 14. 13:21
Partnerséget kínál a kormány a helyben működő kis- és közepes vállalkozásoknak a gazdaságfejlesztő programok végrehajtásában - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fórumán.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Bokik) fórumán hangsúlyozta: egy kormány önmagában soha nem tudja az országrészek közötti különbségeket csökkenteni, illetve a helyi problémákat megoldani. A közigazgatási és igazságügyi tárca vezetője arról is beszélt, hogy Miskolc, mint megyeszékhely az egyik legjobb adottságú város, és szerinte jó lehetőségei vannak a gazdaság fejlesztéséhez.

Navracsics Tibor - akit teltház fogadott a Bokik előadótermében - a Borsod megyei és miskolci gazdasági élet szereplőinek kifejtette: a kormány partnerséget tud kínálni a helyieknek, legyen szó akár társadalmi, akár területi egyenlőtlenségekről.

Hozzátette: a kormány munkája az elmúlt száz napban bizonyította, biztató kezdet lehet ez a kis- és középvállalkozások számára is.

Azon véleményének is hangot adott, hogy Miskolc, mint megyeszékhely az egyik legjobb adottságú város, jó lehetőségekkel bír a gazdaság fejlesztéséhez.