Így készül Orbán Viktor a magyar labdarúgó-válogatott svédországi mérkőzésére

InfoRádió / MTI
2010. augusztus 26. 14:22
Orbán Viktor miniszterelnök egyórás, exkluzív interjút ad a Sport Televíziónak, amely a beszélgetést a magyar labdarúgó-válogatott jövő pénteki, svédországi Európa-bajnoki selejtező mérkőzése előtt tűzi műsorára.

Máté Pál főszerkesztő a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, hogy az interjút jövő csütörtökön, Felcsúton veszik fel.

"A világ legszínvonalasabb bajnoksága, a spanyol Primera División továbbra is kizárólag a Sport Televízióban lesz látható. Most hétvégétől minden fordulóban öt mérkőzést közvetítünk élőben, ami azt jelenti, hogy júniusig 180-190 találkozó kerül képernyőre" - tette hozzá Máté.

Az első körben szombaton a Valencia malagai, és a Sevilla levantei vendégjátéka, vasárnap pedig a címvédő Barcelona és a mögötte másodikként zárt Real Madrid idegenbeli fellépése lesz látható, míg hétfőn az Európa Liga-győztes Atlético Madrid fogadja a Gijónt a magyar szurkolók szeme láttára.

A főszerkesztő azt is bejelentette az eseményen, hogy vasárnap a SportM csatornán élőben közvetítik Overdose, a veretlen magyar csodaló újabb futamát, melyre a németországi Baden-Badenben kerül sor. Az Aranyostor elnevezésű versenyt két éve megnyerte a mind a 14 viadalán győztes ló.