eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Tényői gyilkosság: lezárulnak az akták

Végleg lezárhatja a márciusi tényői gyilkosság ügyét a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, miután a megyei főügyészség elutasította az ügyben érkezett panaszt - erősítette meg Kocsis Tünde alezredes, a rendőrség megyei szóvivője.

Tényőn, egy erdőhöz közeli, még épülő családi házban március 15-én este talált rá az egyik rokon a szülők, valamint két kislányuk holttestére. A rendőrség másnapi bejelentése szerint a férj előbb végzett a kicsikkel és a feleségével, majd öngyilkos lett.

Szabadfi Árpád megyei főkapitány már akkor azt közölte: lefolytatják a teljes nyomozást, ami akár hónapokba is telhet. Ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy az apa követte el a cselekményt, megszüntetik az eljárást.

A rendőrség április végén jelentette be, hogy megérkeztek a szakértői jelentések, és igazolták másfél hónappal korábbi feltevéseiket. Az eljárást július közepén zárták le. Mégsem ért véget a procedúra, mivel a férj családja azt kérte: ne büntethetőséget kizáró ok, hanem a férfi kóros elmeállapota miatt zárják le az eljárást.

Kocsis Tünde most azt mondta: a kérést a főügyészség arra hivatkozva utasította el jogerősen, hogy a férfi halála miatt nem vizsgálhatták az elmeállapotát.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×