eur:
393.34
usd:
368.04
bux:
65940.02
2024. április 24. szerda György

Viharvert közlekedési helyzet Magyarországon

Több helyen nem közlekednek a vonatok a délutáni viharok és egy baleset miatt. A Mávinform ügyeletese közölte: sár és vízátfolyások akadályozzák a közlekedést a Budapest-Esztergom vonalon, a vasúti pályát Óbuda és Solymár között lezárták.

Az érintett szakaszon buszok viszik az utasokat, és a Volán járatain elfogadják a vasúti bérleteket és menetjegyeket. Több fa dőlt a sínekre a Balassagyarmat-Diósjenő-Vác vasútvonalon, jelentős késésre számítsanak az arra utazók.

A Ceglédről Debrecen felé közlekedő vonat egy pályára dőlt fának ütközött Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás között. A balesetben senki nem sérült meg, de a szerelvények csak egy vágányon közlekednek, emiatt 10-15 perces késések várhatók a Budapest-Szolnok-Debrecen vonalon.

Nem járnak a vonatok Kunszentmiklós és Tiszaföldvár között sem, ahol egy sérült embert találtak a vágányok között.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×