eur:
393.31
usd:
368.07
bux:
66094.65
2024. április 24. szerda György

Miért álltak a vonatok a miskolci vonalon?

Nem tudnak közlekedni a szerelvények a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon, mivel letört egy a Rákos állomásra behaladó személyvonat áramszedője, elszakítva a felső vezetéket péntek délután, és a vonatot eddig nem sikerült elvontatni - közölte a Mávinform.

A keresztbe álló vonat elzárja a Hatvan felé menő, illetve Hatvan felől érkező vonatok útját. Az InterCity vonatokat a Keleti pályaudvarról az Újszász-Hatvan vonalon, kerülő útirányon át közlekedtetik, jelentős késéssel. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok átlag 30-40 percet késnek - írta közleményében Both Ferenc sajtóügyeletes.

Egy vágányon megindult a vasúti forgalom a miskolci vonalon péntek este, miután a meghibásodott szerelvényt sikerült elvontatni.

Rákos és Pécel között egy vágányon már megindulhatott a közlekedés a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon - közölte a Mávinform.

A másik vágányon jelenleg csak váltakozva tudnak közlekedni a szerelvények nagyjából negyven perces késéssel, az elszakított felső vezeték helyreállításig, amelyet körülbelül este tízre ígértek szakemberek.

A gödöllői és a sülysápi vonatok nem közlekednek. A menetrend szerinti közlekedés pedig várhatóan csak szombat hajnalra állhat helyre - írta a Mávinform.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×