eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Órákig tarthat a teljes útzár az M3-ason

Két, egymáshoz közeli baleset helyszínelése miatt teljes útlezárás van érvényben az M3-as autópályán a 48-as kilométernél, Bag térségében a Budapest felé vezető oldalon.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: csütörtökre virradó éjjel egy utoléréses balesetben két teherautó ütközött össze és ketten megsérültek.

Az Útinform tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 49-es km közelében öt kamion karambolozott. Tart még a műszaki mentés, ezért még órákig fog tartani a pályazár. A hatvani terelés előtt már négy kilométeres kocsisor. A forgalmat az autópálya 51-es kilométerénél leterelik a 3-as főútra emiatt a 3-as főúton Hatvan környékén óriási a torlódás. Már a környék mellékútjai is bedugultak, ezért az ajánlott kerülési útvonal, most a Hatvan - Boldog - Jászfényszaru - Dány - Isaszeg útvonalon vezet Budapest felé.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×