eur:
393.85
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Hol használják majd a szocialisták a pártlogót?

Elképzelhető, hogy a szocialisták néhány polgármesterjelöltje nem használja majd kampányában az MSZP logóját. Ez azonban nem azt jelenti, hogy szégyellnék pártjukat - mondta az InfoRádiónak Szanyi Tibor, a szocialisták országos kampányfőnöke.

Félreértésnek tartja Szanyi Tibor a feltételezést, hogy szégyellnék pártjukat azok a képviselő- illetve polgármester-jelöltek, akik nem tüntetik fel kampányukban az MSZP logóját.

Azt Szanyi egyébként sem tartja lényegesnek, ha ezerötszáz jelöltjük közül néhányan nem használják a jelképet. Az MSZP tisztességes párt, és azzal foglalkozni, hogy ki mekkora és milyen logót használ, totális zsákutca - tette hozzá.

Szerinte minden normális szervezet, tömörülés segíti a jelöltjeit különböző arculati elemekkel, amelyeket plakátokon, szórólapokon tudnak használni. Buta lenne az a politikus, különösen, ha MSZP-s, aki nem alkalmazza ezeket - jegyezte meg Szanyi Tibor.

Ennek némiképp ellentmond, hogy a szocialista párt XIII. kerületi országgyűlési képviselője a választási kampány második fordulójában csupán a nevét, egy karikába zárt "igen"-t, és a szavazás dátumát tette fel a plakátjaira.

Szanyi Tibor erre úgy reagált, hogy az a forduló már a személyek harcáról szólt, és különben is, az akció csupán néhány óriásplakátra korlátozódott, amelyekkel a részvételre kívánta ösztönözni a választóit.

Az MSZP országos kampányfőnöke felhívta a figyelmet arra, hogy lesznek olyan résztvevők az őszi, önkormányzati választáson, akik nem az MSZP színeiben, csupán a párt támogatásával indulnak. Náluk nem a szocialistákhoz kötődésnek, hanem a személyes ismertségnek lehet főbb szerepe - vélekedett a kampányfőnök.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×