Újbudán kezdi az elszámoltatást a Fidesz

InfoRádió / MTI
2010. május 24. 15:37
Megkezdődik az elszámoltatás Újbudán - jelentette ki Kupper András. A XI. kerületi Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján bemutatta azt a vállalkozót, aki Wieszt János helyi szocialista képviselőről felvételt készített, amint az MSZP-s politikus - vélhetően - éppen kenőpénzt fogad el.

Arra kérte a helyi vállalkozókat és önkormányzati tisztviselőket Kupper András, hogy ha visszás ügyekről tudnak, akkor forduljanak hozzá, mert segít a nyilvánosság elé tárni azokat.

Az újbudai Fidesz frakcióvezetője által bemutatott Gálfi István, a Qwerty Computer Kft. ügyvezető igazgatója, aki a szocialista politikusról az említett felvételt készítette.

A vállalkozó hangsúlyozta, hogy a felvétel valódi, és hozzátette, hogy ő volt az, aki a borítékba tette a pénzt, amelyet a videó szerint átvett a szocialista képviselő.

Közben Wieszt János bejelentette: rágalmazásért feljelentést tesz Kupper András ellen. Az MSZP-és politikus egyben azt is közölte: vállalja a vizsgálatot, mert, mint mondta, minden esetben a szabályok betartásával járt el.