Összedőlt egy családi ház Sárkeresztúron

InfoRádió / MTI
2010. május 16. 13:19
Összedőlt egy családi ház vasárnap a Fejér megyei Sárkeresztúron, személyi sérülés nem történt, a lakókat átmeneti szállásra költözteti az önkormányzat - tájékoztatták a sárbogárdi tűzoltóság és a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesei

A helyszínről érkezett bejelentés szerint a Rákóczi utcában lévő lakóház dőlt össze - közölte a sárbogárdi tűzoltóság híradóügyeletese.

A lakók kimenekültek az épületből, a sárbogárdi tűzoltók pedig még egy propán-bután gázpalackot is kihoztak az épületből - tette hozzá az ügyeletes. A mentési műveleteket nehezítette, hogy a viharos szél megtépázott egy villanyvezetéket, amely a földre lógott; ezért az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínen dolgoztak a kárfelszámolásban.

A lakhatatlanná vált épületbe visszatérni nem tudó három embert az önkormányzat egy szükséglakásban helyezi el - mondta el Koltai Zsolt tűzoltó őrnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje.

Közlése szerint a sárkeresztúri eseten kívül a Fejér megyei Kislángon kidőlt egy lakóház egyik fala, de ott az épületet alá tudták dúcolni.